Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adio tezelor semestriale
14.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 7129

În contextul actual în care școlile sunt închise, iar copiii sunt doar în online, tezele școlare nu vor mai fi date. Directorii unităților de învățământ spun că, în acest semestru, mediile vor fi încheiate doar cu notele din catalog.


Reprezentanții învățământului au anunțat faptul că școala va continua în online până la începerea vacanței de iarnă. Asta înseamnă că evaluările copiilor se vor face în fața calculatorului, a laptopului sau a tabletei. Cu toate acestea, tezele semestriale nu se vor mai susține în acest an. Asta înseamnă că mediile elevilor vor fi încheiate doar cu notele din catalog.
Problema apare, din nou, atunci când vorbim despre elevii claselor terminale. Dacă activitatea față-n față va fi în continuare suspendată, scenariul aplicat în vară se va repeta. Practic, vor veni la școală, pentru pregătire, doar cei de clasa a VIII-a și a XII-a.
Situația pentru elevii de clasa a VIII-a se complică și mai mult, atunci când vine vorba de examenul din vară. Ei sunt prima generație care va avea un model de examen complet schimbat. Potrivit cadrelor didactice, această categorie de elevi simte o nevoie acută de pregătire față-n față, întrucât, școala online lasă o mulțime de semne de întrebare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE