Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă se cer bani de la părinți?
11.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 984

Șervețelele umede, dezinfectantul, măștile pentru copii sau hârtia igienică nu trebuie asigurate de părinți. Primăria Slatina alocă permanent sume importante tuturor școlilor și grădinițelor din oraș pentru a le asigura copiilor cele mai bune condiții. Cu toate acestea, părinții ne-au semnalat că vechile obiceiuri încă se păstrează, primind liste cu materialele igienico-sanitare pe care trebuie să le aducă.


În ultima perioadă, fenomenul de colectare a fondului clasei sau de aprovizionare cu materiale igienico-sanitare de către părinți, s-a mai aplanat. Mai există, totuși, cazuri izolate în care aceste practici se mențin. Recent, mai mulți părinți ne-au semnalat că învățătoarele, respectiv educatoarele, le-au trimis o „listă de cumpărături”. Concret, s-au cerut anumite cantități de șervețele umede, de săpun lichid și chiar de materiale dezinfectante. Reporterii OLT Tv au mers la unitățile de învățământ în cauză să vadă cum s-a ajuns în acest scenariu.
„Este vorba de o neînțelegere”, ne spune directorul unității de învățământ. Discuția de la care a escaladat toată această problemă a pornit de la măsurile „extra” pe care părinții le pot lua pentru proprii copii, nicidecum că școala nu ar avea materiale suficiente.
Pentru a afla dacă în școlile din Slatina încă se mai cer bani sau materiale pentru clasă, reporterii noștri au fost prezenți pe stradă și i-au întrebat pe oameni dacă s-au confruntat cu astfel de situații.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE