Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără catalog la clasă
11.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 252

Noul an școlar vine cu o serie de recomandări din partea reprezentanților Ministerului Sănătății și cei ai Educației. Pentru limitarea riscului de îmbolnăvire cu noul coronavirus, profesorii sunt încurajați să folosească agendele personale unde să noteze elevii. Notele și absențele se vor trece în catalog la sfârșitul săptămânii. O altă variantă practicată deja în unele școli este catalogul electronic.


Anul școlar 2020-2021 va fi cu totul diferit față de ceilalți ani. Din cauza pandemiei de coronavirus, au fost introduse reguli stricte pe care le vor respecta atât cadrele didactice, cât și elevii. Pe lângă acestea, reprezentanții Educației au venit și cu recomandări. Una dintre acestea vizează profesorii. De luni, ei vor intra la cursuri fără catalog. Este și cazul dascălilor de Școala Gimnazială ,,Vlaicu Vodă” din Slatina.
Activitatea elevilor va fi trecută în catalogul fizic la finalul săptămânii, în cancelarie. În unele școli, acest lucru se va face cu respectarea unor măsuri de distanțare socială a dascălilor.
La nivelul județului Olt, în majoritatea școlilor, copiii vor veni prin rotație la cursuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE