Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Moț, alături de elevii și dascălii Slatinei
11.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1265

Primarul Slatinei, Emil Moț, a verificat școlile din oraș, pentru a se asigura că sunt pregătite de începerea noului an școlar. Existența materialelor sanitare și de protecție, dar și așezarea băncilor astfel încât să fie păstrată distanțarea, au fost primele detalii verificate. La finalul vizitelor, edilul s-a declarat mulțumit de implicarea directorilor și a profesorilor, care s-au mobilizat și au respectat regulile impuse de autorități, pentru ca cei mici să înceapă școala în condiții de siguranță.


Înainte de începerea noului an școlar, primarul Slatinei a verificat unitățile de învățământ din municipiu, pentru a se asigura că sunt pregătite să îi primească pe elevi în cele mai bune și mai sigure condiții. Școala Gimnazială „Eugen Ionescu“ s-a aflat printre unitățile școlare vizitate astăzi de Emil Moț.
Cele mai importante sunt materialele de protecție împotriva îmbolnăvirii de coronavirus, care sunt asigurate, pentru fiecare școală, de către Primăria municipiului Slatina. Astfel, primarul a verificat atent totul, începând de la existența măștilor, a substanțelor dezinfectante, a săpunului, dar și modul în care sunt așezate băncile.
La finalul vizitei, primarul Slatinei a spus că este bucuros de felul în care s-au organizat cadrele didactice, pentru ca anul școlar să înceapă în cele mai bune condiții de siguranță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE