Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școli fără autorizație sanitară
10.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 140

Mai sunt doar câteva zile până la redeschiderea școlilor, iar multe unități de învățământ nu au încă autorizație sanitară de funcționare. Din cele aproape 500 de școli și grădinițe, 370 au avizul sanitar. 122 de unități nu au autorizație, majoritatea fiind respinse pentru că nu îndeplinesc condițiile minime de funcționare.


O parte dintre unitățile de învățământ din județul Olt nu își vor deschide porțile, luni, pe 14 septembrie, când începe noul an școlar. Și asta pentru că nu au autorizație sanitară de funcționare, transmit reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt.
Motivele neautorizării sunt mai multe, începând de la lipsa unui gard, a sursei de apă, până la cea a unei toalete sau chiar a băncilor.
Majoritatea școlilor neautorizate au anunțat că își vor remedia deficiențele în cel mai scurt timp și vor solicita o nouă autorizare.
În această perioadă și ISU Olt desfășoară controale la unitățile de învățământ din județ, pentru a vedea dacă respectă normele de prevenire și apărare împotriva incendiilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE