Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala începe. Fiecare, cum poate!
08.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 6809

Șapte localități din județul Olt vor fi obligate să înceapă școala în scenariul galben, cel care îi va aduce pe copii în bănci prin rotație. Pentru restul unităților de învățământ, Inspectoratul Școlar a dat directorilor autonomie de decizie. Toate activitățile și festivitățile se vor desfășura în aer liber, respectându-se toate măsurile de protecție.


Potrivit ultimei raportări a Direcției de Sănătate Publică, șapte localități din Olt se află în zona galbenă, depășind indicele de un caz la mia de locuitori. Asta înseamnă că școlile din aceste zone sunt obligate să aplice sistemul hibrid, iar elevii să vină fizic la școală, prin rotație.
Pentru celelalte unități de învățământ, care se află în zona verde, Inspectoratul Școlar Județean Olt nu a intervenit, lăsându-le directorilor putere de decizie. Practic, fiecare școală hotărăște în ce mod se vor desfășura cursurile, ținând cont de numărul de elevi dintr-o clasă și de spațiul pe care îl au la dispoziție.
Situația se poate schimba de la o săptămână la alta. În cazul în care numărul de îmbolnăviri va crește, școlile pot trece de la scenariul verde la cel galben, sau chiar cel roșu, unde toată activitatea se va muta în online.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE