Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum vor face elevii orele de practică?
03.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 218

Ne mai despart mai puțin de două săptămâni de începerea anului școlar, iar unitățile de învățământ încearcă să se organizeze cât mai bine. Dacă pentru liceele teoretice există direcții concrete, pentru cele tehnologice, lucrurile sunt diferite. La Liceul Tehnologic „Alexe Marin” se va aplica sistemul hibrid, astfel că, elevii vor veni la orele de curs și de practică, prin rotație.


Anul școlar 2020/2021 va fi un an atipic și plin de provocări. Sălile de clasă și cele de practică trebuie reamenajate, elevii vor fi împărțiți în grupe, iar orele de curs vor avea o durată mai mică. La Liceul Tehnologic „Alexe Marin”, situația pare destul de clară. Potrivit conducerii unității de învățământ, aici se va merge pe sistemul hibrid. Practic, elevii vor veni fizic la școală, prin rotație.
Pentru orele de practică în cadrul atelierelor de lucru, nu există direcții clare. Se vor aplica, pentru început, normele și măsurile standard, impuse tuturor unităților de învățământ.
Nici pentru orele de practică desfășurate la agenții economici nu s-au luat decizii. Directorii liceelor de profil tehnic au transmis societăților partenere solicitări în acest sens, iar, pentru moment, se așteaptă răspunsuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE