Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiri pentru BAC-ul de toamnă
13.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 226

Sute de absolvenți de liceu care nu au promovat examenul de Bacalaureat s-au înscris pentru sesiunea din toamnă, ce va avea loc la sfârșitul lunii august. Numărul celor care au ales să susțină probele acum, este cu puțin peste jumătate din cel al liceenilor care nu au trecut Bacalaureat din vară. Spre deosebire de sesiunea din iulie, candidații nu vor mai avea câte o zi de pauză între cele trei probe ale examenului.


Încep emoțiile pentru toți absolvenții care s-au înscris pentru a susține examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Olt, numărul lor este mult mai mic decât se așteptau, având în vedere că, doar din promoția de liceeni a acestui an, peste 1400 nu au reușit să îl promoveze.
Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an va avea loc la sfârșitul lunii august, în aceleași condiții ca și cel din vară. Clasele fiind monitorizate video și audio, elevii vor sta la distanță și vor fi din nou nevoiți să poarte mască de protecție pe întreaga perioadă probelor. Spre deosebire de sesiunea anterioară, absolvenții de liceu care vor susține examenul de maturitate nu vor mai avea o zi liberă între probe.
Inspectoratul Școlar Județean Olt a stabilit patru centre de evaluare la nivel județean. Două dintre acestea sunt la Slatina, iar câte unul la Caracal și Corabia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020