Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Locuri libere la școala profesională
13.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 281

Prima etapă de înscriere pentru școala profesională s-a încheiat. La Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina, din cele 4 clase puse la dispoziție, s-au completat doar două. Săptămâna viitoare va avea loc o nouă sesiune de înscrieri dedicată elevilor care nu au susținut Evaluarea Națională sau care nu au prins un loc la liceu.


Liceul Tehnologic „Alexe Marin” se pregătește să își primească noua generație de meseriași. Prima etapă de înscriere pentru școala profesională s-a încheiat, iar la cele mai solicitate specializări, cele de mecanică și de operator mașini de comandă numerică, a mai rămas doar câte un loc disponibil.
Pentru clasele care nu au fost completate, conducerea școlii îi așteaptă pe elevi la cea de-a doua sesiune de înscriere. Toți absolvenții de clasa a VIII – a, chiar dacă nu au susținut examenul de Evaluare Națională, au posibilitatea de a urma cursurile unei școli profesionale, la una din specializările vacante.
Cei care aleg cursurile unei școli profesionale trebuie să știe faptul că au avantaje multiple. Pe lângă diploma de calificare pe care o vor primi la sfârșitul anilor de studiu, aceștia vor beneficia de stagii de practica la agenții economici de pe platforma industrială a Slatinei, iar șansele de intrare pe piața forței de muncă vor fi mult mai mari.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE