Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Condiții moderne pentru sport la „Vlaicu Vodă”
13.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 136

Proiectul de amenajare a sălii de sport și a terenului sintetic de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” continuă. Lucrările se află în stadii diferite, însă, conducerea școlii speră ca până la începutul anului școlar ambele spații să poată fi folosite. Investiția este finanțată de Primăria Municipiului Slatina, iar valoarea ei depășește suma de 2 milioane de lei.


Orele de sport efectuate în sălile de clasă, la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” nu vor mai fi o opțiune de luat în calcul, atunci când vremea va fi capricioasă. Începând de anul școlar următor, elevii vor beneficia de o sală de sport modernă și de un teren de fotbal dotat cu gazon sintetic, tribune și chiar un sistem de nocturnă.
Stadiile de execuție sunt, totuși, diferite. Dacă la sala de sport au mai rămas doar amenajările interioare, la terenul de sport, lucrările abia au început. Directorul școlii speră ca la începutul anului școlar ambele spații să poată fi folosite de elevi.
Valoarea totală a investiției este de 2,2 milioane de lei, iar banii sunt alocați exclusiv din bugetul local al Slatinei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE