Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au aflat la ce liceu au intrat
09.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 407

Astăzi a avut loc repartiția computerizată a viitorilor liceeni. Elevii au putut verifica pe baza codului, atât online, cât și la avizierul unităților de învățământ, dacă au intrat la liceul dorit. Cele mai mari medii de intrare sunt, în acest an, la Colegiul Național „Ion Minulescu”.


Toți absolvenții clasei a VIII – a care au promovat examenul de Evaluare Națională din acest an au aflat astăzi la ce liceu și specializare au fost repartizați. În acest an, cele mai mari medii de admitere din județ au fost la Colegiul Național „Ion Minulescu”.
Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, în perioada 13 – 16 iulie, absolvenții clasei a VIII –a, împreună cu părinții, sunt așteptați la școala unde au fost admiși pentru a depune dosarele de înscriere. Conducerea Colegiului Național „Ion Minulescu” a stabilit că elevii și părinții vor avea două intervale orare în care vor putea veni la școală.
Cea de-a doua etapă de repartizare a elevilor care nu au promovat examenul de Evaluare Națională, va avea loc în data de 24 iulie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE