Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala profesională, o alternativă de viitor
06.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 488

Prima etapă de înscriere la una din specializările puse la dispoziție de Liceul Economic „Petre S. Aurelian” pentru școala profesională s-a încheiat. Cea mai mare concurență este pentru profilul de ospătar, care a devenit din ce în ce mai căutat în ultimii ani. Pe lângă acesta, sunt multe alte specializări disponibile. Absolvenții de clasa a VIII – a care vor opta pentru una din ele, vor avea mai multe avantaje în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă.


Liceul Economic „Petre S. Aurelian” se pregătește să își primească noii elevi. Prima etapă de înscriere la școala profesională s-a încheiat, iar pentru unele specializări, numărul solicitărilor l-a depășit cu mult pe cel al locurilor disponibile. Există, însă, și clase care încă nu au fost completate, pentru care se va mai organiza încă o rundă de înscrieri.
Și cei care aleg cursurile unei școli profesionale au multiple avantaje. Pe lângă posibilitatea de a face practică la un agent economic de profil și de a avea un loc de muncă sigur, pentru unele specializări unitatea de învățământ poate asigura cursuri gratuite în vederea obținerii permisului de conducere.
În ultimii ani, calitatea învățământului la Liceul Economic „Petre S. Aurelian” a crescut considerabil. Pentru a veni în sprijinul școlii, Primăria Municipiului Slatina a demarat un proiect de reabilitare și de modernizare a corpului principal, a sălilor de curs și a laboratoarelor care vor funcționa aici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE