Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă 6 medii de 10 la BAC, după contestații
06.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 570

Duminică au fost afișate rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat. După rezolvarea contestațiilor, procentul de promovare și mediile de 10 au crescut considerabil. Colegiile fruntașe în ceea ce privește numărul absolvenților cu nota maximă la BAC, dar și ca procent de promovabilitate sunt „Ion Minulescu” și „Radu Greceanu”.


Examenul de Bacalaureat din acest an s-a încheiat în mod oficial. Duminică au fost afișate rezultatele finale, iar pentru șase absolvenți, recorectarea lucrărilor a demonstrat că sunt elevi de nota 10. Este și cazul a două tinere de la Colegiul Național „Radu Greceanu”, care au fost sigure pe lucrările lor și au avut curajul de a contesta rezultatul inițial.
Fetele spun că abia așteaptă să înceapă facultatea. Ramona vrea să urmeze cursurile Facultății de Matematică din București, iar visul ei este acela de a ajunge la catedră. Denisa este pasionată de desen, iar dorința ei cea mai mare este aceea de a deveni unul din cei mai buni arhitecți din țară.
După afișarea notelor de la contestații, liceele cu cei mai mulți elevi de 10 sunt Colegiul Național „Ion Minulescu” și Colegiul Național „Radu Greceanu”, cu câte 5 elevi fiecare. Rata de promovare a crescut și ea, de la 58%, cât era inițial, la 60,17%.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020