Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii de 10 ai Oltului la BAC
01.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 8524

Performanța în educație e posibilă, chiar și pe timp de pandemie. Acest lucru a fost demonstrat de cei 7 elevi olteni care au reușit să ia nota maximă la toate cele 3 probe ale examenului de Bacalaureat. Secretul este reprezentat de muncă și perseverență, spun copiii de 10 ai Oltului. Pentru ei, urmează perioada de înscriere la facultate, iar cei mai mulți vor să urmeze o carieră în domenii precum cel militar sau medical.


În urma afișării primelor rezultate ale examenului de Bacalaureat din acest an, județul Olt se poate mândri cu 7 copii de nota 10. Cei mai mulți provin de la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Astăzi, cele trei absolvente, ne-au mărturisit că munca și perseverența sunt ingredientele de bază ale reușitei.
Notele obținute la examen sunt, pentru ele, garanția unui loc subvenționat, la facultatea mult dorită. Visul lor este să ajungă să profeseze într-un domeniu care să le ofere satisfacție și bucurie, așa că au decis că vor să urmeze cursurile Facultății de Medicină din București sau ale Academiei Tehnice Militare.
Ca o recunoaștere a meritelor și a efortului depus, Primăria Municipiului Slatina a anunțat faptul că va premia toți elevii care au reușit să obțină media 10, atât la examenul de Evaluare Națională, cât și la Bacalaureat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020