Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Examenul de licență, online
26.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 565

Pentru prima dată în istoria filiale Slatina a Facultății de Management și Dezvoltare Rurală, examenul de licență s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Absolvenții au avut de prezentat pe scurt conținutul lucrării de diplomă, iar apoi de răspuns la 3 întrebări aleatorii din partea membrilor comisiei.


Pandemia de coronavirus a produs schimbări mari în sistemul românesc de învățământ. Din cauza măsurilor de protecție impuse de către autoritățile centrale, filiala din Slatina a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară a hotărât ca absolvenții din acest an să susțină licența în mediul online.
Aproximativ 60 de absolvenți au avut de prezentat pe scurt conținutul lucrării de licență în format Power Point și apoi să răspundă la 3 întrebări selectate în mod aleatoriu. Prodecanul Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din București, Liviu Mărcuță, mărturisește că studenții nu au resimțit foarte mult schimbarea, întrucât ei erau deja familiarizați cu tehnologia și cu aplicațiile de comunicare la distanță.
Pentru anul universitar următor, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală din Slatina vine cu o ofertă generoasă, atât pentru cei care vor să urmeze cursurile la zi, cât și pentru cei care vor să opteze pentru învățământul la distanță. Perioada de înscriere din vară va avea loc între 6 și 25 iulie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE