Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Donație pentru siguranța elevilor
02.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 425

Chiar înainte ca elevii să se întoarcă din nou în bănci, la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” s-a instalat un tunel dezinfectant modern. Bugetul unității de învățământ nu mai permitea o asemenea achiziție, iar conducerea a încercat să găsească o soluție în acest sens. Cu ajutorul unei sponsorizări venite din partea unei firme din Craiova, copiii au putut beneficia astăzi de un echipament modern, cu senzori, ce folosește substanțe cu efect biocid.


În ultima perioadă, unitățile de învățământ din județul Olt au făcut investiții masive, astfel încât copiii să fie protejați de contractarea noului coronavirus. Pentru că bugetul a fost limitat, iar nevoia de achiziții a fost mare, unele școli au apelat la surse de finanțare externă. La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, directorul și-a propus să instaleze un tunel dezinfectant pentru elevi, iar pentru asta a căutat sponsorizări.
Managerul firmei care a făcut această sponsorizare a venit și el să vadă cum funcționează tunelul dezinfectant. Acesta a mărturisit că sănătatea copiilor este cea mai importantă și că nu a ezitat nicio clipă să ofere sprijin financiar școlii.
Tunelul dezinfectant funcționează cu substanțe cu efect biocid, care nu afectează organismul uman. Valoarea acestei achiziții este de aproximativ 2.000 de euro.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020