Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fericiți că au revenit la școală
26.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 208

După mai bine de două luni de când școlile au fost închise, astăzi, elevii din clasele terminale au luat pentru prima dată contact cu școala. Copiii au fost chemați pentru a aduce manualele. Le lipsesc drumurile la școală, pauzele, profesorii și spun că sunt nerăbdători să se întoarcă în bănci și să își revadă colegii.


Sunt mai bine de două luni de când școlile au fost închise, iar actul educațional s-a mutat în online. Elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Național „Radu Greceanu” au venit astăzi la școală pentru a aduce manualele școlare. Conducerea unității de învățământ le-a stabilit un program fix, astfel încât să nu se creeze cozi de așteptare sau aglomerări de elevi în curtea liceului.
Copiii au fost cei mai entuziasmați de faptul că s-au reîntors în băncile în care obișnuiau să stea zi de zi. Le lipsesc drumurile la școală, pauzele, profesorii și abia așteaptă să se poată revedea cu o parte din ei în perioada de pregătire pentru BAC. Elevii spun că mediul online nici nu se compară cu orele de curs față în față. Comunicarea este deficitară în sistem de videoconferință, iar aproprierea de dascălul lor preferat este departe de cea din sala de clasă.
Pregătirile pentru revenire elevilor din anii terminai în bănci sunt aproape de final. Aceștia vor veni câte 3 ore pe zi la școală, în perioada 2 – 12 iunie, urmând ca de pe data de 22 iunie să înceapă probele scrise pentru examenul național de Bacalaureat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE