Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de posturi vacante în învățământ
21.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 812

Inspectoratul Școlar Județean Olt organizează în fiecare an concursuri de titularizare în vedere ocupării tuturor posturilor declarate vacante. Peste 80 de posturi întregi și peste 650 de fracțiuni de normă vor fi scoase la concurs în acest an. Cele mai multe locuri libere sunt la discipline precum muzica instrumentală, mecanică, industrie alimentară și limba rromani.


Inspectoratul Școlar Județean Olt organizează an de an concursuri de titularizare pentru a aduce la catedră dascăli calificați. Potrivit situației prezentate de reprezentanții inspectoratului, în acest moment, în toate unitățile de învățământ din județul Olt, sunt vacante peste 80 de posturi întregi și peste 650 de fracțiuni de normă.

La aproape toate disciplinele școlare există cel puțin câte un loc disponibil. Cele mai multe sunt la materii precum muzică instrumentală, mecanică, industrie alimentară, limba engleză și limba rromani.
Până în acest moment, Ministerul Educației nu a transmis metodologia și calendarul aferente susținerii concursului de titularizare. Îngrijorător este că în ultimii ani au avut loc restrângeri de catedre, iar în sistem vor fi din ce în ce mai puțini dascăli.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020