Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încep înscrierile la Școala Sanitară de Stat
20.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2149

Încep înscrierile pentru Școala Sanitară Postliceală din Slatina. Cei care vor să devină asistenți generaliști, de farmacie, de kinetoterapie și recuperare se pot înscrie la cursuri începând de luna viitoare. În plus, de anul acesta, Școala Sanitară vine cu două noi calificări foarte căutate, cosmetician și tehnician maseur, pentru cei interesați să lucreze în domeniu.


Începe campania de înscriere la Școala Sanitară Postliceală din Slatina, pentru anul școlar 2020-2021, singura școală sanitară de stat din județul Olt. Directorul unității de învățământ, Niculina Dobrică, a vorbit despre noua ofertă școlară.
Cea mai căutată calificare este cea de asistent medical generalist. Însă, acum, după introducerea celor două noi calificări, se preconizează că și acestea vor prezenta interes, mai ales pentru tineri. Înscrierile se pot face telefonic, la numărul afișat pe site-ul unității de învățământ, online, dar și la sediul școlii din Slatina.
Vor fi două etape de înscriere: prima în lunile iunie-iulie, iar cea de-a doua, în august-septembrie. Lista cu documentele necesare înscrierii poate fi găsită pe site-ul unității de învățământ, dar și în pliantele distribuite celor interesați să urmeze cursurile acestei școli.
În fiecare an, de pe băncile Școlii Sanitare Slatina ies în jur de 100 de absolvenți. Începând cu anul școlar următor, numărul va fi și mai mare, având în vedere că oferta educațională s-a mărit cu cele două calificări, respectiv cosmetician și tehnician maseur. Mulți dintre absolvenții acestei școli s-au angajat la spitale și clinici din țară și chiar din străinătate.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020