Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tuneluri dezinfectante la intrarea în școală
13.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1003

Școlile din județul Olt se pregătesc intens pentru revenirea elevilor din clasele terminale. La Școlile Gimnaziale „Ștefan Protopopescu” și „Constantin Brâncoveanu” din Slatina, pe lângă materialele dezinfectante și termometrele electrice, s-au achiziționat și tuneluri dezinfectante. În plus, elevii vor primi măști de protecție în fiecare zi și vor avea un traseu bine stabilit de la intrarea în școală și până în sala de curs.


Școlile oltene fac în această perioadă toate demersurile necesare pentru a-i primi pe elevi în cele mai bune și sigure condiții. La Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” deja s-a amplasat un tunel dezinfectant la intrare, astfel încât, grija lor și a părinților cu privire la riscul de contractare a virusului chinezesc să se diminueze. De asemenea, copiii vor avea la dispoziție măști de protecție, primite din partea unității de învățământ, atât la intrare, cât și la ieșire.
Și la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina va exista un astfel de tunel dezinfectant. Achiziția a avut loc ieri, iar conducerea școlii spune că săptămâna viitoare acesta va fi amplasat și perfect funcțional. Substanța folosită este cea cu efect biocid, fiind acceptată și recomandată de către Organizația Mondială a Sănătății.
Ambele unități de învățământ speră să poată achiziționa mai multe astfel de tuneluri dezinfectante, pe care să le amplaseze la fiecare intrare din școală. În acest fel, directorii vor să se asigure că singura grijă a copiilor în această perioadă va fi doar pregătirea pentru susținerea examenului de Evaluare Națională.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE