Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mecanicii auto de mâine
10.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 587

Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina este un promotor al viitorilor meseriași de pe piața muncii. Una din specializările căutate de tinerii olteni este cea de mecanic auto. Învață despre motoare și, cel mai important lucru, fac practică de specialitate, astfel încât la finalul cursurilor să fie pregătiți cu adevărat pentru a face față rigorilor de la locul de muncă.


Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina este una dintre școlile preferate de tinerii care doresc să urmeze o școală profesională în domeniul mecanicii auto. Elevii care vor să studieze aici știu că îşi pot găsi cu ușurință un loc de muncă bine plătit, de multe ori chiar înainte de finalizarea studiilor, transformând pasiunea pentru mașini într-o meserie de succes.
Practica le place cel mai mult. Învață despre componentele unui motor, despre defecțiunile care pot apărea și caută soluții. Un elev ne-a făcut și o prezentare.
Liceul Tehnologic Metalurgic este un important partener al service-urilor auto locale, mulți dintre elevi reușind să își găsească un job chiar de pe băncile școlii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE