Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alimentație sănătoasă, corp sănătos
13.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 413

Sala de sport a Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” a fost astăzi gazda unui eveniment sportiv inedit, desfășurat alături de elevii mai mici de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”. Liceeni au dorit ca în acest fel să îi învețe pe copiii de gimnaziu importanța unei alimentații sănătoase și a unui program sportiv în dezvoltarea fizică și psihică. La finalul activității, gazdele au oferit participanților mai multe produse alimentare naturale.


Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” promovează în rândul școlilor ideea unui program alimentar și fizic adecvat, astfel încât corpul să se dezvolte într-un mod armonios. Liceenii au organizat astăzi o activitate sportivă alături de colegii lor mai mici de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, care au învățat, prin joc, importanța unui stil de viață sănătos.
„Tinerii au uitat să mai facă sport” – aceasta este concluzia la care elevii Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” au ajuns, atunci când au demarat campania de informare în rândul copiilor de gimnaziu.
Această activitate face parte din programul EPASS România, Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” fiind școală ambasador al Parlamentului European.
 

licul economic slatina parteneriat viață sănătoasă școala vlaicu vodă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE