Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Abandonul școlar, în scădere
10.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 135

Rata abandonului școlar este în continuă scădere, spun reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Olt. Proiectele implementate în ultimii ani în școlile oltene au început să dea rezultate. Cel mai recent program de combatere a absenteismului este „Masa caldă în școli”.


Rata abandonului școlar, în ultimii ani, este în scădere în județ, spun inspectorii olteni, care monitorizează cu atenție acest fenomen. În anul școlar 2017-2018, peste 150 de copii din învățământul obligatoriu au abandonat școala, atât din ciclul primar, cât și din cel gimnazial și liceal.
Programele implementate de reprezentanții Inspectoratului Școlar în ultimii ani au început să înregistreze și rezultate. În anul precedent, numărul cazurilor de abandon școlar a scăzut considerabil.
Cel mai recent proiect ce are ca scop combaterea fenomenului de abandon școlar este program ,,Masă caldă în școli”. Elevii din cadrul a trei școli din județul Olt vor beneficia de o masă caldă, iar finanțarea acestui program este asigurată de Ministerul Educației.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE