Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătesc asistenți pentru Germania
30.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1330

Cinci ani de colaborare și mulți elevi care au beneficiat de pregătire internațională, în urma colaborării dintre Școala Postliceală Sanitară Slatina și partenerii lor din Germania. Programul Erasmus, lansat în 2015, are ca scop pregătirea lingvistică a viitorilor asistenți medicali și integrarea lor pe piața muncii.


S-au împlinit cinci ani de când Școala Postliceală Sanitară din Slatina, și o companie din Germania au dat startul unei colaborări fructuoase. Programul Erasmus, lansat în 2015 vizează pregătirea lingvistică a viitorilor asistenți medicali și angajarea lor imediată pe piața muncii de profil din țara parteneră.
La eveniment a participat și un reprezentant al companiei partenere din Germania. Acesta a lăudat elevii slătineni pentru rapiditatea cu care pot învăța limba germană și s-a declarat mulțumit de rezultatele înregistrate până acum.
Școala Postliceală Sanitară Slatina este singura școală de stat de profil din județul Olt. Aici, sute de olteni se pregătesc să devină asistenți medicali, fie generaliști fi în diferite alte specialități medicale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020