Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătesc asistenți pentru Germania
30.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1275

Cinci ani de colaborare și mulți elevi care au beneficiat de pregătire internațională, în urma colaborării dintre Școala Postliceală Sanitară Slatina și partenerii lor din Germania. Programul Erasmus, lansat în 2015, are ca scop pregătirea lingvistică a viitorilor asistenți medicali și integrarea lor pe piața muncii.


S-au împlinit cinci ani de când Școala Postliceală Sanitară din Slatina, și o companie din Germania au dat startul unei colaborări fructuoase. Programul Erasmus, lansat în 2015 vizează pregătirea lingvistică a viitorilor asistenți medicali și angajarea lor imediată pe piața muncii de profil din țara parteneră.
La eveniment a participat și un reprezentant al companiei partenere din Germania. Acesta a lăudat elevii slătineni pentru rapiditatea cu care pot învăța limba germană și s-a declarat mulțumit de rezultatele înregistrate până acum.
Școala Postliceală Sanitară Slatina este singura școală de stat de profil din județul Olt. Aici, sute de olteni se pregătesc să devină asistenți medicali, fie generaliști fi în diferite alte specialități medicale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020