Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Abonamentele elevilor navetiști, decontate
05.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 523

Transportul elevilor care fac naveta la școală va fi decontat de către unitățile de învățământ. Copiii trebuie să facă lunar o cerere în acest sens. În caz contrar, aceștia riscă să nu primească banii. Școlile încurajează decontarea prin metode moderne, viramentul bancar fiind cea mai bună opțiune.


Elevilor care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu li se vor deconta cheltuielile de transport din bugetul Ministerului Educației, prin intermediul unităților de învățământ. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că numărul cererilor de decontare a abonamentului de transport fluctuează de la o lună la alta. Cei care nu fac o cerere în acest sens riscă să nu primească banii de transport.
Liceul Tehnologic ,,Alexe Marin” se află în topul școlilor din județ cu cei mai mulți elevi navetiști. Elevii sunt încurajați să își deschidă conturi bancare, astfel încât banii să fie transferați prin virament bancar. Din păcate, spun reprezentanții școlilor, decontul nu este unul consistent, acesta reprezentând doar o treime din valoarea totală a unui abonament lunar.
Unitățile de învățământ au obligația de a efectua plata abonamentelor în luna în care au primit finanțare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020