Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„10 pentru siguranță“, la „Ion Minulescu“
19.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 101

Campania „10 pentru siguranță“ desfășurată de Poliția Română, la nivel național, a ajuns, astăzi, la Colegiul Național „Ion Minulescu“ din Slatina. Specialiști din Poliție, de la structurile de prevenire a traficului de droguri și persoane, dar și pompieri și jandarmi s-au întâlnit cu elevii, pentru a le vorbi despre siguranța lor. Tinerii au primit informații despre pericolul la care se expun pe rețelele de socializare și despre riscul consumului de alcool și droguri.


O serie de acțiuni preventive au avut loc zilele acestea la Colegiul Național „Ion Minulescu“ din Slatina, în cadrul campaniei „10 pentru siguranță“, demarată de Poliția Română, la nivel național. Mai mulți specialiști din Poliție și alte structuri ale MAI au venit să stea de vorbă cu elevii și să îi învețe cum să nu devină victime, cum să evite un conflict, dar și cum să prevină un incendiu.
Orice incident privind traficul de persoane poate fi anunțat la numărul 0800 800 678
Alături de organizatorii acestei acțiuni s-au aflat și pompierii olteni, care i-au învățat pe tineri cum să prevină un incendiu.

Elevii au spus că sfaturile și informațiile primite le sunt de mare ajutor, iar astfel de acțiuni ar trebuie să aibă loc în toate unitățile de învățământ.
În cadrul campaniei, tinerii au primit pliante și materiale cu sfaturi preventive, dar și numerele de telefon pe care trebuie să le apeleze în cazul în care au nevoie de ajutor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE