Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Început de an istoric la „George Poboran“
09.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1301

Început de an istoric la Școala Gimnazială „George Poboran“ din Slatina. Anul acesta, unitatea de învățământ împlinește 25 de ani de activitate, iar cadrele și conducerea școlii și-au propus să fie un an cu totul special, cu programe inedite și rezultatele remarcabile. Astăzi, cu toții au pășit cu emoție în noul an școlar, iar pe terenul de sport a răsunat imnul școlii.


Clopoțelul a sunat, astăzi, și la Școala Gimnazială „George Poboran“ din Slatina. Cu mic, cu mare, cu părinții sau bunicii alături, și după ce au ales cel mai frumos buchet de flori pentru doamne, elevii au pășit cu emoții în noul an școlar. Un an cu totul special, la Școala „George Poboran“.
Dacă cei aflați deja la școală erau nerăbdători să își revadă colegii și pe doamnele învățătoare, cei mici, înscriși la clasa pregătitoare, au văzut pentru prima dată ce înseamnă viața de elev.
Imnul școlii a răsunat apoi pe terenul de sport, iar două eleve au susținut câteva momente artistice. Apoi a fost strigat catalogul, primii care și-au auzit numele fiind micuții de la clasa pregătitoare.
Copiii au mers apoi la clase împreună cu doamnele învățătoare. La Școala Gimnazială „George Poboran“ din Slatina învață peste 600 de elevi. Au parte de condiții foarte bune, dotări pe măsură și dascăli bine pregătiți.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021