Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Educație modernă la GPP Nr.5
09.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1424

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.


Au fost emoții, astăzi, și la Grădinița cu Program Prelungit nr.5 din Slatina. O grădiniță veselă, primitoare și foarte căutată de mulți părinți. Chiar dacă unitatea a fost deschisă și pe perioada vacanței, astăzi, a început și activitatea didactică. La fel a fost și la celelalte patru grădinițe aflate în subordine.
Cu un număr mare de copii, și personal bine pregătit, și investițiile erau necesare. Iar în ultimul timp aici au fost făcute mai multe îmbunătățiri și dotări, pentru ca ce mici să aibă condițiile potrivite de joacă, educație și relaxare.
Dotările vor continua și în săptămâna următoare. Va fi schimbat mobilierul la GPP nr 5 și la celelalte patru grădinițe arondate. Totul pentru ca micuții să se simtă confortabil, iar părinții lor să îi știe în siguranță.
Pentru că astăzi și-au început activitatea și copilași noi, care au intrat pentru prima dată pe poarta grădiniței, directorul unității are un sfat pentru părinți, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste despărțirea de micuții lor.
La Grădinița cu Program Prelungit lucrează 22 de cadre didactice și 14 nedidactice. Întreg personalul este bine pregătit și dornic să îi învețe lucruri importante pe micuții care vin zilnic aici.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021