Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început BAC-ul de toamnă
21.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 101

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului a debutat astăzi, cu proba scrisă la limba și literatura română. Mai bine pregătiți decât în vară, dar și foarte optimiști aproximativ 270 de absolvenți de liceu din Olt au intrat în sălile de concurs, în speranța că de data aceasta vor reuși să obțină o notă care le va asigura promovabilitatea.


Sute de absolvenți de liceu, atât din promoția 2019, cât și din cea din anii anteriori, care fie nu s-au prezentat, fie nu au promovat bacalaureatul și-au încercat astăzi, din nou norocul. A fost prima probă a examenului de maturitate, sesiunea de toamnă. O parte dintre cei înscriși s-au răzgândit și n-au mai venit la examen.
Dacă pentru unii subiectele au fost mai accesibile comparativ cu cele din sesiunile anterioare, pentru alții acestea i-au cam pus în dificultate. Dar totuși au speranța că vor obține o notă care să le asigure media 6 pentru a promova examenul.
Sesiunea de toamnă a bacalaureatului continuă pe 23 august, cu proba scrisă a profilului, urmând ca pe 26 să se desfășoare proba la alegere a profilului și specializării. Probele orale sunt programate pentru 27 august. Rezultatele sesiunii de toamnă vor fi publicate pe 3 septembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE