Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început BAC-ul de toamnă
21.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 74

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului a debutat astăzi, cu proba scrisă la limba și literatura română. Mai bine pregătiți decât în vară, dar și foarte optimiști aproximativ 270 de absolvenți de liceu din Olt au intrat în sălile de concurs, în speranța că de data aceasta vor reuși să obțină o notă care le va asigura promovabilitatea.


Sute de absolvenți de liceu, atât din promoția 2019, cât și din cea din anii anteriori, care fie nu s-au prezentat, fie nu au promovat bacalaureatul și-au încercat astăzi, din nou norocul. A fost prima probă a examenului de maturitate, sesiunea de toamnă. O parte dintre cei înscriși s-au răzgândit și n-au mai venit la examen.
Dacă pentru unii subiectele au fost mai accesibile comparativ cu cele din sesiunile anterioare, pentru alții acestea i-au cam pus în dificultate. Dar totuși au speranța că vor obține o notă care să le asigure media 6 pentru a promova examenul.
Sesiunea de toamnă a bacalaureatului continuă pe 23 august, cu proba scrisă a profilului, urmând ca pe 26 să se desfășoare proba la alegere a profilului și specializării. Probele orale sunt programate pentru 27 august. Rezultatele sesiunii de toamnă vor fi publicate pe 3 septembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019