Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O vacanță inedită la Școala Protopopescu
20.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 149

Zeci de copii, alături de dascălii lor de la Școala Ștefan Protopopescu din Slatina vor desfășura în această săptămână activități inedite prin care se vor distra, și totodată vor acumula cunoștințe noi. Ateliere de pictură, robotică, lectură sau chiar mișcare în aer liber sunt doar câteva activități la care vor participa elevii.


Este o nouă ediție a „Școlii de vară”, la Școala Ștefan Protopopescu din Slatina. Timp de o săptămână, elevii de aici vor participa la activități inedite, creative și educative. Vor face experimente, vor confecționa din materiale reciclabile obiecte pe care le vor utiliza în activitățile școlare. Curtea și clădirea școlii vor avea, la început de an, o nouă înfățișare, mai călduroasă și mai prietenoasă, datorită picturilor realizate de micuții artiști.
Zilnic, timp de câteva ore, entuziasmați, elevi de toate vârstele participă cu drag la activitățile organizate de dascălii școlii.
În ultima zi din această săptămână, cu toții vor avea parte de o surpriză din partea conducerii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019