Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe Bacalaureatul de toamnă
19.08.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 89

Absolvenții de clasa a XII-a care au picat Bacalaureatul în prima sesiune sau cei care nu s-au prezentat la probe, au o nouă șansă. Săptămâna aceasta începe sesiunea de toamnă a examenului maturității. La Inspectoratul Școlar s-au tras la sorți astăzi membrii comisiei de examen și au fost puse la punct ultimele detalii.


800 de candidați din județul Olt s-au înscris pentru a susține Bacalaureatul în sesiunea august-septembrie. Examenul se desfășoară în două centre, la Liceul Tehnologic PS Aurelian Slatina și Liceul Matei Basarab din Caracal. Există și un centru zonal de evaluare, iar acesta va funcționa la Liceul Nicolae Titulescu din Slatina. Prima probă scrisă va începe pe 21 august. 23 și 26 august sunt celelalte zile în care vor avea loc probe. După acestea, candidații vor susține probele de competențe.
Rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat vor fi afișate pe 3 septembrie. În aceeași zi se pot depune contestațiile, iar rezultatele finale vor fi anunțate pe 7 septembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019