Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe Bacalaureatul de toamnă
19.08.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 109

Absolvenții de clasa a XII-a care au picat Bacalaureatul în prima sesiune sau cei care nu s-au prezentat la probe, au o nouă șansă. Săptămâna aceasta începe sesiunea de toamnă a examenului maturității. La Inspectoratul Școlar s-au tras la sorți astăzi membrii comisiei de examen și au fost puse la punct ultimele detalii.


800 de candidați din județul Olt s-au înscris pentru a susține Bacalaureatul în sesiunea august-septembrie. Examenul se desfășoară în două centre, la Liceul Tehnologic PS Aurelian Slatina și Liceul Matei Basarab din Caracal. Există și un centru zonal de evaluare, iar acesta va funcționa la Liceul Nicolae Titulescu din Slatina. Prima probă scrisă va începe pe 21 august. 23 și 26 august sunt celelalte zile în care vor avea loc probe. După acestea, candidații vor susține probele de competențe.
Rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat vor fi afișate pe 3 septembrie. În aceeași zi se pot depune contestațiile, iar rezultatele finale vor fi anunțate pe 7 septembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE