Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Un vis devenit realitate”
26.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 435

Slătineanca Diana Țolu a mai bifat încă un rezultat de excepție. Tânăra s-a întors cu medalie de argint de la Olimpiada Internațională din Rusia, una dintre cele mai dificile competiții internaționale. „Este un vis devenit realitate”, spune Diana, care la anul își dorește să ajungă la Olimpiada Internațională de Matematică.


A muncit mult, dar a meritat. După ani de pregătire, slătineanca Diana Țolu a ajuns la Olimpiada de Matematică din Rusia. Și-a propus acest lucru încă de anul trecut și a reușit. Iar rezultatul este unul de top. S-a întors cu o nouă medalie, pe care a adăugat-o cu mândrie în palmaresul său bogat.

Iar visul său nu se oprește aici. Va continua să studieze, pentru că asta îi place să facă cel mai mult.

Fostă elevă a Școlii Gimnaziale ,,Eugen Ionescu“ din Slatina, în prezent, Diana este elevă la Liceul Teoretic de Informatică din București. Chiar dacă a avut un an plin de provocări, l-a încheiat frumos. Acum, visează să studieze în America.

Și pentru că până acum a reușit tot ce și-a propus, cu siguranță Diana va fi unul dintre românii care fac cinste țării noastre în lumea întreagă.  

Diana Tolu olimpica
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE