Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vacanță educativă pentru elevii de la Școala 1
25.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 73

Micuții de la Școala Gimnazială Nr.1 din Slatina au parte de două săptămâni pline de activități educative și creative. Este o nouă ediție a „Școlii de vară”, iar profesorii au ales pentru elevii participanți module ce îi vor ajuta să-și petreacă timpul într-un mod util.


O educație de calitate, diferențiată, axată pe descoperirea și dezvoltarea potențialului copilului, o șansă dată elevilor pentru evitarea abandonului școlar. Sunt principalele obiective ale proiectului „ REcreația de vară”, un proiect implementat de conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 1 Slatina pentru al patrulea an consecutiv.

Sunt activități la care copiii participă cu mult drag, de fiecare dată. Sunt dornici să acumuleze noi informații și totodată sunt dornici să-și petreacă vacanța de vară fără tabletă sau televizor.

Ediția a IV-a a Școlii de vară se desfășoară anul acesta în perioada 16-27 iulie. 

scoala nr.1 slatina activitati
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019