Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se visează dascăli, cu note sub 5 la Titularizare
23.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 428

S-au afișat rezultatele de la examenul de titularizare în învățământ. La nivelul județului Olt, niciun candidat nu a reușit să obțină nota maximă, 9.92 fiind cea mai mare medie. Potrivit celor de la ISJ Olt, aproximativ 22 % dintre candidați au obținut note sub 5.


Peste 300 de olteni, care au susținut examenul pentru ocuparea unui post în învățământ au aflat astăzi ce note au obținut. Pentru a putea ocupa un post de titular, candidații trebuie să obțină minim nota 7, atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă. Pentru un post de suplinitor, adică pe o perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota cinci, la cele două probe susținute. În Olt, sunt 25 de catedre disponibile, spun reprezentanții ISJ Olt.

Candidații nemulțumiți de nota obținută pot depune contestații până mâine după-amiază. Rezultatele finale se vor afișa pe 30 iulie.

În Olt, 18 candidați au reușit să obțină note peste 9.00, majoritatea la limba și literature română, iar cea mai mica notă obținuită este 1, la educație fizică și sport.  

titularizare olt rezultate
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019