Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Își antrenează mintea și în vacanță
05.07.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 156

Biblioteca Județeană Ion Minulescu a devenit locul preferat al copiilor de petrecere a timpului liber. Au aflat că în vacanță aici au loc tot felul de activități relaxante, dar și educative și vin cu drag la atelierele organizate de inimoasa echipă a Bibliotecii. Mare succes au lecțiile de șah, oferite gratuit de un domn îndrăgostit de sportul minții, amuzant și cu har pedagogic, care îi fascinează pe copii cu strategiile acestui joc uimitor.


Dumitru Barbărasă este pensionar și un împătimit iubitor al șahului. Aflând că la Biblioteca Județeană, în vacanțe au loc o mulțime de activități recreative pentru copii, a venit cu propunerea de a organiza aici lecții de șah, iar ideea a fost îmbrățișată cu drag de către cei de aici.
Copiii sunt extrem de fericiți atunci când vin la lecțiile de șah. S-au atașat de profesorul lor și sunt curioși să descopere cât mai multe secrete ale sportului minții.
Lecțiile de șah de la Bibliotecă au devenit atât de populare, încât conducerea instituției a decis să organizeze aici și un concurs, la care să participe cât mai mulți iubitori ai acestui joc. Proiectul va fi pus în practică la mijlocul lunii august și va fi susținut financiar de un sponsor belgian, care va asigura premiile pentru cei mai buni participanți.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE