Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ei și-au creat mediul!
05.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 206

„Crează-ți mediul“! Este concursul național care a avut loc, astăzi, la Palatul Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina. Zeci de elevi din 12 județe, printre care și Oltul, au arătat cât de bine știu să protejeze mediul. Unii au realizat machete cu această temă, iar alții au pus în scenă momente artistice. Și unii și ceilalți au făcut tot posibilul să impresioneze juriul, pentru a câștiga locul I.


Copii din 12 județe au participat, astăzi, la concursul național „Crează-ți mediul“! A fost cea de-a 20-a ediție, care s-a desfășurat la Palatul Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina, iar tema de anul acesta a fost „arii protejate“. Interpretând roluri de arbori sau îmbrăcați în cosum popular, tinerii au transmis același mesaj: protejarea mediului este esențială pentru o planetă sănătoasă.
Fie că au realizat machete, ori au susținut momente artistice privind importanța protejării mediului, fiecare echipaj a încercat să demonstreze că este cel mai bun.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019