Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevă de la Minulescu, aur pentru România
04.07.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 440

Școala slătineană bifează încă un succes international. O elevă de la Colegiul Național Ion Minulescu a reprezentat țara noastră la Olimpiada Internațională de Geografie pentru Europa Centrală, de Sud și Sud – Est și a reușit să cucerească medalia de aur. Lotul României s-a întors acasă de la această competiție cu nu mai puțin de 8 medalii – 6 de aur și 2 de argint.


Prezentă în emisiunea „Perfectul simplu”, Delia Ioana Dumitrescu, eleva de aur a lotului național de geografie a povestit cum a decurs noua sa experiență internațională. După ce anul trecut a cucerit medalia de bronz la Balcaniada de Geografie, eleva de la Minulescu a reușit acum să obțină aur la competiția europeană.
Angela Liță, profesoara sa de geografie, cea care îi îndrumă pașii pe drumul cunoașterii, are numai cuvinte de laudă la adresa strălucitei eleve.
Concursul a inclus trei probe, toate în limba engleză: o probă teoretică, o probă practică și o probă multimedia. La ediția din acest an, desfășurată la Belgrad în perioada 23-29 iunie, au participat 78 de elevi din 8 țări.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE