Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BAC 2019, a doua rundă de emoții
03.07.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 216

Examenul de Bacalaureat a continuat astăzi cu proba obligatorie a profilului. Istorie, geografie sau matematică au fost materiile la care absolvenții de liceu au susținut cea de-a doua testare scrisă. Peste 150 de elevi au lipsit de la probă, 4 au avut regim special, iar unul a fost prins încercând să copieze cu ajutorul telefonului mobil.


Părinții au avut emoții mult mai mari decât copiii lor care au susținut examenul maturității. Unii au ales să îi insoțească la Bac și să îi aștepte trei ore cu sufletul la gură, la porțile școlii.
Tinerii de la Greceanu au ieșit fericiți din sălile de examen. Au spus că subiectele au fost accesibile și că se așteaptă să ia note mari la această probă.
Potrivit ISJ Olt, pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris 2649 de candidaţi din toate promoţiile. De la proba obligatorie de astăzi, au absentat 159 de tineri. Patru au susținut examenul în condiții speciale, iar unul a avut o tentativă de fraudă și a fost eliminat.
Ultima probă scrisă – cea la alegere a profilului şi specializării – este programată joi. Primele rezultate vor fi afişate pe 8 iulie în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 – 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019