Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimul hop pentru absolvenții de a VIII-a
20.06.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 270

Evaluarea Națională s-a încheiat cu proba la matematică, dar emoțiile copiilor nu s-au terminat aici, mai ales că subiectele de astăzi i-au pus în încurcătură. Cei care au întâmpinat probleme la matematică stau cu teamă până la aflarea rezultatelor. Știu că o notă mică la această probă le-ar diminua șansa de a prinde un loc la liceul preferat.


Copiii din Pleșoiu și Strejești au ieșit primii din sălile de examen amenajate la Școala Gimnazială Eugen Ionescu. Subiectele la matematică le-au dat ceva bătăi de cap, dar speră că o notă mai mare la română le va asigura un loc la liceul dorit.
În acest moment important al vieții lor, elevii din mediul rural au fost încurajați și susținuți de profesori.
Nu toți copiii au avut probleme cu matematica. Unii dintre ei speră să obțină notă maximă la această probă.
Profesorii de matematică au apreciat că subiectele de anul acesta au avut un nivel mediu de dificultate, fiind asemănătoare cu cele de la simulare.
3049 de elevi din județul Olt ar fi trebuit să susțină proba la matematică. 414 dintre aceștia nu s-au prezentat, iar alți cinci au susținut evaluarea în condiții speciale.
La simularea din primăvară, în Olt, doar 40% dintre elevii de a VIII-a au reușit să obțină notă de trecere la matematică. Primele rezultate ale Evaluării Naționale vor fi afişate pe 25 iunie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE