Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Sute de absenți la Evaluarea Națională
19.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 185

La prima probă a Evaluării Naționale susținută de elevii clasei a VIII-a, cea de limba și literatura română, aproximativ 15 % dintre elevii înscriși au lipsit. La nivelul Oltului, cinci absolvenți de gimnaziu au susținut această probă în condiții speciale.


Cu toate că s-au înscris pentru a susține examenul de Evaluare Națională, sute de olteni au lipsit ieri, din sala de examinare, de la proba scrisă la limba și literatura română. Testările au fost susținute în sălile de clasă din unitățile de învățământ, toate prevăzute cu mijloace de supraveghere audio-video.
În schimb, câțiva absolvenți de clasa a VIII-a din județul nostru au susținut această probă în condiții speciale, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Olt.

Evaluarea Națională continuă mâine, 20 iunie, cu proba la matematică. Examenul va începe la ora 9, elevii având la dispoziție două ore pentru rezolvarea subiectelor. Lucrările absolvenților olteni vor fi corectate într-un alt județ.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020