Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grădinițe deschise în vacanța de vară
18.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 228

Chiar dacă a venit vacanța, mai multe grădinițe din Slatina vor fi deschise pe toată perioada de vară. Astfel, atât în luna iulie, cât și în luna august, părinții care nu au cu cine să își lase micuții au posibilitatea să îi aducă în unitățile de învățământ deschise.


O parte din copiii slătineni își vor petrece vacanța de vară la grădiniță. Unitățile de învățământ preșcolar vor fi deschise prin rotație, astfel încât părinții care nu au concediu să-și știe micuții în siguranță. Programul este același ca și în timpul anului școlar, iar activitățile desfășurate sunt recreative și distractive.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Olt au stabilit programul grădinițelor din Slatina, care vor avea porțile deschise pe perioada vacanței de vară.
Potrivit inspectorului școlar Leontina Manea, toate solicitările din partea părinților vor fi onorate.
Grădinițele cu Program Prelungit nr. 4 și 8 din Slatina vor fi închise pe toată durata vacanței, pentru că vor beneficia de lucrări de reabilitare și renovare.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020