Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au terminat cursurile, începe distracția la Eurognosi
17.06.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 504

Sute de copii de toate vârstele au dat startul vacanței de vară printr-un moment festiv trăit la intensitate maximă, organizat de cea mai dragă școală pe care au frecventat-o anul acesta. Eurognosi și-a premiat elevii claselor de limbi străine și after school cu câte o meritată diplomă de absolvent.


Culoare, zâmbet, succes acestea sunt ingredientele actului educațional Eurognosi. Copiii care au ales să studieze aici o limbă străină sau să urmeze cursurile after school sunt fericiți, veseli, plini de entuziasm, dornici să descopere lucruri noi alături de cei mai buni și prietenoși profesori. După un an formidabil, în care au învățat să vorbească și să scrie în engleză, germană, franceză sau spaniolă ori au petrecut orele de după școală într-o atmosferă relaxantă și amuzantă, elevii Eurognosi au participat cu bucurie la festivitatea de premiere, organizată special pentru ei.
Însoțiți de părinți și bunici, cei mai mici elevi au școlii au umplut de veselie sala de spectacole a Centrului Cultural Eugen Ionescu, locul în care a avut loc momentul festiv dedicat absolvenților Eurognosi.
Rând pe rând, profesorii Școlii Eurognosi și-au strigat elevii pe scenă, i-au felicitat și le-au oferit diplomele de absolvenți. Copiii au avut parte și de câteva surprize: un moment artistic folcloric susținut de ansamblul de tineri de la Perieți, clipe de amuzament la cabina foto și o gustare dulce cu cele mai bune prăjituri. Elevii Eurognosi vor veni și în vacanță la cursuri. De luni, 17 iunie, ei au posibilitatea să continue cursurile de limbă engleză și germană. De două ori pe săptămână, alături de profesori, vor fi prezenți la aceste cursuri și vorbitori nativi de limba engleză. Și adulții sunt așteptați la cursuri, indiferent de nivelul de studii. La limba germană, profesorii vor pregăti cursanții și în vederea susținerii examenului Goethe – nivelurile A1, A2 și B1. Iar copiii care vor să se distreze și să învețe lucruri noi cât e ziua de lungă sunt așteptați la modulele cu program prelungit ale școlii de vară. Eurognosi organizează în vacanță și două tabere de vară. Prima începe pe 24 iunie, la Bușteni. Aici, copiii vor viziona filme în limba engleză și vor participa la cursuri de dezvoltare personală. Pe 18 august vor merge într-o tabără muzicală, la Cabana Valea Șipotului, aflată la 15 km de Sinaia.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020