Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii olteni, cei mai buni salvatori
13.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 239

Performanță formidabilă obținută de elevii olteni la etapa interjudețeană a concursului „Cu viața mea apăr viața!”. Echipajele de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina și Școala Gimnazială „Tătulești” au reușit să se califice în faza națională a acestui concurs care va avea loc la Deva.


Elevi de liceu și de gimnaziu din trei județe au participat, ieri, la etapa interjudețeană a concursului organizat de Ministerul Educației Naționale, „Cu viața mea apăr viața!”. Competiția cu tematică de protecție civilă are caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv.
Concursul a avut o probă teoretică, iar probele practice au constat în transportarea unui pacient pe targă, pe o distanță de 50 de metri și parcurgerea unui traseu cu obstacole, având masca pe față, cu vizorul obturat. Au fost două probe, la care elevii Liceului Tehnologic „Alexe Marin”, coordonați de profesoara Maria Diaconu și cei de la Școala Gimnazială Tătulești, coordonați e Daniela Păun au reușit să obțină cele mai bune punctaje din competiție.
Până în marea finală a acestui concurs, cele două echipaje se antrenează intens, pentru a fi în cea mai bună formă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024