Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încurajați să devină asistenți medicali
07.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 316

Au început înscrierile pentru Școala Postliceală Sanitară Slatina. Reprezentanții unității de învățământ anunță că oferta educațională este bogată pentru anul 2019-2020. Cei care doresc să devină asistenți se pot înscrie deja, dacă îndeplinesc condițiile necesare. Sunt peste 200 de locuri disponibile pentru anul școlar următor, mult mai multe, față de anul trecut.


 Asistent medical generalist, de laborator, de faramacie și balneokinetoterapie și recuperare, sunt cele patru specializări pe care le puteți avea, dacă vă doriți să urmați cursurile Școlii Postliceale Sanitare Slatina. Înscrierile pentru anul școlar 2019-2020 au început de la 1 iunie, iar numărul locurilor disponibile este mai mare față de anul trecut.
Cursurile durează trei ani, iar principala condiție pe care trebuie să o îndeplinească cei care vor să lucreze în domeniul medical este să fi terminat 12 clase. Diploma de bacalaureat nu este obligatorie.
Școala Postliceală Sanitară Slatina este singura de stat din județul Olt. Anul acesta, aproape 500 de elevi au frecventat cursurile acestei unități. În curând, celor patru specializări se vor adăuga ale două: cosmetician și tehnician maseur.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020