Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Sanitarii pricepuți” de la Greceanu, în finală
06.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 127

Elevi de gimnaziu din Olt au participat astăzi, la faza județeană a concursului „Sanitarii pricepuți”. Echipajul cel mai bine pregătit pentru acordarea corectă a primului ajutor va reprezenta județul la faza națională din luna iulie. Anul acesta, juriul de specialitate a desemnat echipa de la Colegiul „Radu Greceanu” câștigătoare.


Cu o tradiție de peste 50 de ani, concursul „Sanitarii pricepuți” are drept scop îmbunătățirea cunoștințelor copiilor și tinerilor, despre modul cum își pot apăra sănătatea, cum pot salva viața cuiva aflat în pericol, ca urmare a accidentelor și îmbolnăvirilor. Anul acesta, în concurs au intrat elevii de gimnaziu de la toate unitățile de învățământ din Olt. Astăzi, în sala de sport a Colegiului „Radu Greceanu” s-a desfășurat etapa județeană a acestui concurs.
„Sanitarii pricepuți” este un concurs îndrăgit de elevii din Olt. Dovadă stă faptul că în fiecare an aceștia se pregătesc temeinic să participe și să fie cei mai buni.

Câștigătorii fazei județene a concursului „Sanitarii pricepuți” 2019 sunt elevii de la Colegiul „Radu Greceanu” din Slatina. Aceștia vor reprezenta județul în faza națională, programată să se desfășoare în luna iulie, la Poiana Pinului. În anii precedenți, elevii olteni s-au întors cu rezultate excepționale de la această competiție.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE