Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă pentru o excursie la Disneyland
04.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 420

Cea de-a XIII-a ediție a Disney Cup, competiție organizată de Primăria Slatina, a avut loc astăzi, în toate școlile gimnaziale din oraș. Peste 1.300 de elevi de clasele a V-a, a VI-a și a VII-a s-au înscris la concurs și speră să meargă la Disneyland.


A fost o zi plină de emoții pentru elevii de gimnaziu din Slatina care au participat la Disney Cup. Concursul s-a desfășurat în toate școlile din oraș, începând cu ora 12.30. Copiii au avut de răspuns corect la 40 de întrebări de cultură generală, timpul de lucru fiind unul scurt, de numai 20 de minute. Reprezentanții Primăriei Slatina au supravegheat atent modul de desfășurare, iar viceprimarul Gigi Vîlceleanu i-a încurajat pe concurenți.
Toți cei care s-au înscris în competiție au sperat să câștige marele premiu- excursia oferită de municipalitate la Paris.
După ce au aflat de la profesorii supraveghetori care sunt regulile competiției, concurenții au primit și subiectele.
Directorii școlilor spun că această competiție stârnește interesul multor elevi care sunt motivați să obțină rezultate bune, pentru a ajunge în marele parc de distracții.
Trei copii din fiecare școală, unul de clasa a V-a, unul de a VI-a și unul de a VII-a care obțin cele mai bune punctaje vor merge gratuit la Paris și Disneyland. Excursia va avea loc la sfârșitul lunii august- începutul lui septembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE