Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au distrat cu Eurognosi de ziua lor
03.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 102

Centrul de Limbi Străine Eurognosi Slatina a sărbătorit, sâmbătă, pe 1 iunie, Ziua Copilului. Cu ateliere fascinante, creative și educative, profesorii Eurognosi au organizat, pe Esplanadă, o serie de jocuri și concursuri pentru copiii de toate vârstele. Cei mici s-au distrat, dar au învățat și lucruri noi, evident în engleză, germană și spaniolă.


Un 1 iunie inedit, pentru copiii din Slatina. De ziua lor, Școala de Limbi Străine Eurognosi a organizat ateliere captivante, cu rol educativ, pentru toți copiii. Ei au învățat să numere în engleză, au căutat cartonașe cu animale sau mașini și au jucat Bingo. Astfel, engleza, germana sau spaniola au fost mult mai accesibile, chiar și pentru începători.
De la fiecare atelier, copiii au învățat lucruri noi. Au fost activități pe placul lor, care i-au ajutat să își testeze nivelul de cunoștințe.
Cu această ocazie, Centrul de Limbi Străine Eurognosi Slatina și-a prezentat oferta educațională pentru această vară. Vor fi organizate o serie de module, pentru engleză și germană, atât pentru copiii începând de la vârsta de 4 ani, cât și pentru adulți. Școala de vară îi așteaptă pe cei mici să se distreze și să deprindă tainele limbilor străine, atât prin cursurile intensive, defășurate timp de 3 ore pe zi, cât și prin intermediul programului prelungit, care include și vizite educative.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE