Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Tinerii dezbat”, în concurs județean
28.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 180

A fost o nouă ediție a concursului care urmărește dezvoltarea capacității de documentare, de argumentare, a gândirii critice și raționale „Tinerii dezbat”, etapa județeană. La secțiunea „începători” locul I a fost adjudecat de Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina, iar la secțiunea „avansați” de tinerii oratori ai Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal. Cele două echipaje vor reprezenta județul în etapa națională.


Ediția a XIII-a a Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat”, faza județeană s-a desfășurat la Slatina, pe parcursul a două zile. În competiție au intrat 11 echipaje, șapte pentru secțiunea de „începători” și patru pentru cea de „avansați”. Cei mai buni vor reprezenta județul în faza națională a acestui concurs, etapă ce va avea loc la Piatra Neamț, în luna iulie.
Echipajele participante la această etapă au avut ca sarcină să aducă argumente pro sau contra cu privire la anumite noțiuni. A fost o experiență unică pentru liceeni, mulți dintre ei exprimându-și dorința de a mai participa și la edițiile următoare.
Anul trecut, elevii olteni au fost desemnați cei mai buni oratori din țară. La secțiunea „avansați”, echipajul de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal și-a adjudecat locul întâi, secțiunea „începători” a fost câștigată de echipajul Colegiului Național „Radu Greceanu” din Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020