Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare
21.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 822

A fost sărbătoare, astăzi, la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu“ din Slatina. Cadrele didactice, elevii și părinții acestora au sărbătorit ziua școlii. S-au împlinit 32 de ani de la înființare, iar momentul a fost marcat printr-o serie de activități educative și sportive.


Dublă sărbătoare la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu“ din Slatina. Unitatea de învățământ a împlinit 32 de ani de activitate, cu rezultate excepționale la învățătură. În tot acest timp, aici s-au format generații întregi de elevi, pregătiți cu profesionalism de dascălii lor. Momentul a fost marcat, astăzi, printr-o serie de activități, ce au avut loc pe terenul de sport din curtea unității de învățământ.
Printre invitați s-au aflat și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Olt, care i-au felicitat pe profesori și elevi, pentru rezultatele remarcabile obținute.
Elevii le-au mulțumit profesorilor lor pentru tot ce fac pentru ei și au spus, cu emoții, că sunt fericiți că învață la această școală.
Manifestările dedicate zilei școlii au continuat cu momente artistice și sportive care au transformat această sărbătoare într-o zi cu totul specială.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020