Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Târg de oferte educaționale, la Metalurgic
17.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 126

Tehnician în hotelărie, gastronomie, coafor stilist sau asistent medical. Sunt doar câteva dintre ofertele educaționale, pentru anul școlar următor, prezentate la târgul organizat, ieri, la Liceului Tehnologic Metalurgic din Slatina. La eveniment au fost invitați elevi de la mai multe școli din oraș, dar și din județ.


A fost Târgul ofertelor educaționale, ieri, la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Reprezentanții unităților de învățământ participante au încercat să își promoveze cât mai bine specializările, pentru a atrage un număr mare de elevi. Aceștia au organizat diferite standuri, pe la care tinerii invitați au trecut și au aflat informații despre meseriile pe care le-ar putea urma.
La târg au venit elevi de la mai multe unități de învățământ din Slatina, dar și din județ. Tinerii au spus că oferta educațională este bogată și rămâne să se hotărască spre ce meserie se vor îndrepta.
Târgul ofertelor educaționale organizat în incinta Liceului Metalurgic din Slatina a fost deschis ieri, între orele 14.00 – 18.00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020